Vi beder først og fremmest om din mailadresse og telefonnummer, så vi kan sikre, at underskriften er ægte.

Derudover beder vi om lov til at kontakte dig, for at spørge om du har lyst til at blive medlem af Danmarks Naturfredningsforening. Vi arbejder professionelt for at få sprøjtegift forbudt bl.a. vha. kampagne, egne eksperter og annoncer. Alt sammen koster – og vi kan desværre ikke betale med ”likes” og underskrifter.

Danmarks Naturfredningsforening er ikke på finansloven, og vi modtager ingen penge fra det offentlige. Vi er en medlemsorganisation og derfor dybt afhængig af gode folks økonomiske bidrag.

Vi har valgt at benytte telemarketing til at kontakte de mennesker, der ved deres underskrift har givet udtryk for, at de bakker op om vores hjertesag. Vejen fra en underskrift til konkret at støtte en sag er lang, men heldigvis vælger rigtig mange at støtte DN, når vi spørger direkte i telefonen.

  • Hvis vi kontakter dig, kan du til hver en tid sige nej tak – og så kontakter vi dig ikke igen.
  • Er du allerede medlem af Danmark Naturfredningsforening, kontakter vi dig selvfølgelig ikke.

Når du deltager i en underskriftsindsamling hos Danmarks Naturfredningsforening, accepterer du samtidig dette samtykke. Vi behandler dine indtastede data fortroligt og efter alle forskrifter. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.